Reacties van deelnemers

Reacties op Festival Lentevuur

 

Ik heb genoten van jullie Lentevuur. Ik voelde me als een vis in het water in de openheid en verbondenheid.

Het team is goed op elkaar ingespeeld en de organisatie loopt op rolletjes. Daardoor is er een veilige, rustige sfeer waarin iedereen kan ontspannen en zichzelf kan zijn.

Het was heel ontspannen, warm en professioneel. Daar hoef ik als gast alleen maar van te genieten en dat heb ik gedaan. Dank jullie allemaal voor alles wat er was en is.

Ik wil jullie nog heel graag bedanken voor het organiseren van het Festival Lentevuur. Ik heb er enorm van genoten en ben er ook door geraakt.

Geraakt door de liefde, zorgvuldigheid en onbaatzuchtigheid waarmee jullie alles georganiseerd hebben. Heel mooi !! Geraakt ook door de fijne omgeving. Een plek die iets kostbaars heeft.

Het was fijn om samen met anderen aan allerlei workshops mee te doen en daar anderen te ontmoeten in een heel prettige sfeer. Relaxed, open,speels en heel vaak hart verwarmend.

Met heel veel plezier kijk ik er op terug en neem de kostbaarheid ervan met me mee. Ik wens jullie heel graag hetzelfde toe.

Wat een prachtig festival, mooie workshops, heerlijke sfeer, hartverwarmende mensen en onze samenwerking tijdens alle dagen. Volgende jaar weer met de hemelvaart!